Junior Sales

Op veel plekken in de wereld is goede gezondheidszorg niet aanwezig. Hospitainer produceert en levert daarom mobiele ziekenhuizen, zodat de mensen daar wel geholpen worden. Draag je hieraan bij als onze nieuwe Junior sales teamgenoot?

In onze werkplaats in Nederland worden zeecontainers omgebouwd tot hoogwaardige medische ruimtes. Om er voor te zorgen dat deze klinieken op de juiste plek terecht komen en voldoen aan alle eisen van de klant en gebruiker, hebben we een actief sales team. 

Vanuit ons kantoor in Vaassen wordt veel werk verricht. Hier ontvangen we klanten, plannen we gesprekken, presenteren we onze producten en wordt er veel gebeld en gemaild. Als deel van het sales-team ben je het eerste aanspreekpunt voor de potentiële klanten en de aanvragen die binnenkomen. Naast de lokale representatie van het bedrijf mag je ook online aan de slag. Om organisaties te laten zien wat voor producten we kunnen leveren en waar we al aan de slag zijn, is het van belang om de website en sociale media up-to-date te houden. Ook door middel van het deelnemen aan beurzen en conferenties vergroten we ons netwerk. Hier mag jij voorbereidingen voor doen, Hospitainer live presenteren en zorgen dat we een goede indruk achter laten bij potentiële nieuwe klanten of leveranciers. 

Wat ga jij doen? 

  • Een eerste telefoongesprek met klanten? Jij weet precies hoe je hun behoeften kunt achterhalen. 
  • Je brengt structuur aan in de sales-inbox en je bouwt sterke klantrelaties op.
  • Je maakt overzichten en rapportages op basis van data. 
  • Je vertegenwoordigt Hospitainer op events, zorgt voor drukwerk, demo’s en beurzen. 
  • Je stelt aantrekkelijke basisoffertes op en reageert op internationale tenders.
  • Je bent de motivator voor het after-salesproces.
  • Jouw creativiteit in marketingdesigns wordt enorm gewaardeerd. 
  • Je bent verantwoordelijk voor onze online aanwezigheid en sociale media. 

Wat bieden wij?

Een uitdagende afwisselende fulltime baan, parttime werken (4 dagen) en thuiswerken zijn bespreekbaar. Je krijgt een jaarcontract (40 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband en een marktconform salaris. Bij Hospitainer draait het om teamwork en een geweldige werksfeer. Jouw groei staat centraal. Wie weet word jij op termijn onze geweldige accountmanager!

Wil je meer lezen over de missie en de visie van Hospitainer, klik hier.


Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Stuur dan snel je cv en motivatiebrief naar hrm@hospitainer.com. Of vul hier de vacature pagina in. We kijken uit naar jouw inbreng!