Allround Technisch Medewerker Productie

Locatie: Vaassen
Type positie: Fulltime (32-40 uur)

Op veel plekken in de wereld is goede gezondheidszorg niet aanwezig. Hospitainer produceert en levert daarom mobiele ziekenhuizen, zodat de mensen daar wel geholpen worden. Draag je hieraan bij als onze nieuwe productiemedewerker?

In onze werkplaats in Vaassen worden zeecontainers omgebouwd tot hoogwaardige medische ruimtes. Deze worden wereldwijd ingezet. Daarbij is het belangrijk dat ze hygiënisch, onderhoudsarm en eenvoudig in gebruik zijn.

Bij ons krijg je de kans om lekker allround bezig te zijn in reguliere projecten en soms ook in spoedprojecten. Dan zetten we met z’n allen een stap extra om ervoor te zorgen dat onze medische oplossing zo snel mogelijk in een rampgebied komt. 

Wat ga je doen?

  • Je installeert technische componenten zoals ventilatiesystemen, plaatst meubilair en monteert componenten van medische inrichtingen.
  • Je werkt samen in een leuk team om de efficiëntie en effectiviteit van het productieproces te verbeteren. 
  • Je draagt bij aan mogelijke productverbeteringen.
  • Je rapporteert productieactiviteiten en problemen/uitdagingen aan de leidinggevenden.

Ben je een flexibele, proactieve teamspeler? Heb je minimaal een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur in de richting van E&W techniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbare discipline? Ben je een probleemoplosser en communiceer je prettig en duidelijk? Heb je een hart voor mensen, en wil je een verschil maken in de wereld? Dan verwelkomen wij jou graag als waardevolle aanwinst in ons team! 

Wat bieden wij:
We bieden een uitdagende functie in een hecht en gepassioneerd team, een jaarcontract (40 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband en een marktconform salaris.

Wil je meer lezen over de missie en de visie van Hospitainer, klik hier.

Als je enthousiast bent geworden om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan onze missie om levens te redden en te verbeteren, vul dan het formulier op deze website in, of stuur je cv en motivatiebrief naar hrm@hospitainer.com.